Нов протеинов сандвич – Вегетариански с хойсин сос!

Евро Кетъринг пусна иновативен и полезен сандвич на пазара – високопротеинов вегетариански сандвич, с азиатски сос.

Хойсин сосът е гъст, ароматен сос, който обикновено се използва в кантонската кухня като глазура за месо, добавка към пържене с разбъркване или като сос за потапяне. На външен вид е тъмен цвят и сладко-солен на вкус. Въпреки че съществуват регионални варианти, сосът хойсин обикновено включва соя, копър, червени люти чушки и чесън. Обикновено се добавят и оцет, прах от пет подправки и захар.

Отделно от специфичния сос, сандвичът съдържа високопротеинов хляб, пълен със семена /тиквено, ленено, конопено/! 

Можете да намерите новият ни сандвич в клиентската ни мрежа! 

Нова здравословна закуска на пазара!

Евро Кетъринг пусна нова, полезна и вкусна овесена бисквита на пазара!

С хиляди алтернартиви на пазара, решихме да създадем наистина полезна и същевременно вкусна бисквита. Кръстихме я Teeny-Weeny, защото е малка и сладка. Експериментирахме с много рецепти и накрая стигнахме до истината, която споделяме и с вас.

В момента, когато печем бисквитата в нашия цех, се носи благоуханна миризма, която привлича даже и минувачи по улицата, които казват, че мирише зашеметяващо.

Teeny-Weeny овесена бисквита съдържа само естествени и натурални съставки – пшенично брашно, овесени ядки, ядки, сушени плодове, мед, кокосово масло! Тази невероятна комбинация, която засища глада до 4 часа можете да откриете по магазините в гр. София!

Екипът на УИН