Skip to content

За нас

Добри практики и

История

Основана през 2010 година, Евро Кетъринг стартира дейността си като малка семейна компания, като главната й дейност е производство на сандвичи. Впоследствие, компанията се разраства и в момента в нея работят над 40 човека. Компанията построява собствен цех в гр. Ихтиман, като по този начин стимулира регионалната икономиката и отваря нови работни места за жителите на града.

Главната дейност се запазва и през 2019 година, Евро Кетъринг е лидер на пазара в производството на сандвичи, с дистрибуционна мрежа в цяла България. Благодарение на дългогодишните ценности, които компанията съхранява през годините, брандът “WIN Sandwiches” се превръща в един от най-разпознаваемите и доверени избори на сандвичи.
# 1
По продажби на сандвичи
0 +
Години опит
0 +
Oбекта в България

ВИНАГИ СЛЕДВАМЕ НАШИТЕ

ЦЕННОСТИ

Интегритет

Ние играем по правилата. Имаме ‘fair play’ политика, както към хората, които работят в компанията, така и към нашите клиенти. С течение на времето, нещото, което ни е помагало да се развиваме като компания и да завладяваме нови територии, е нашата култура на лоялност и честност.

Иновативност

Компанията е основана от семейство на кулинарни иноватори. Ние обичаме да експериментираме с нашите рецепти, които винаги включват най-качествените и добри продукти на пазара. Стараем се да сме и в крак с хранителни тенденциите, които разбира се, са съобразени с типично българския вкус.

Семейна фирмена култура

Стараем се да предадем нашите лични семейни ценности и в компанията. Хората, които работят при нас, не са само наши служители, а са част от нашето голямо семейство. При нас съществува диалог между хората и тяхното мнение и препоръки винаги се взимат под внимание. Точно тази фирмена култура ни помага да вървим напред.

нашите свежи предложения са в следните

Категории продукти

Разгледайте подробно нашите вкусни и свежи предложения за сандвичи
Ние успешно произвеждаме и други хранителни продукти и напитки, като айрян и йогурти с натурални и чисти съставки
Евро Кетъринг специализира и в индустриален и корпоративен кетъринг за големи събития, както и за по-малки частни събития

гр. София

Централен офис

гр. ихтиман

Производствена база

търсите

Кариера

Имаш ли висше образование? Имаш ли минимум 5 годишен опит в хранителната индустрия? Или в друга сфера? А вледееш ли поне 3 езика перфектно?
В случай, че имаш – заповядай в нашата малка компания с големи амбиции!

А в случай, че нямаш – няма проблем! Не търсим това. Търсим ентусиазирани хора.

Ентусиазмът е двигателят на една компания. Ето защо, ако се чувстваш ентусиазиран да работиш в една динамична работна атмосфера, в която си свободен да изразяваш мнение – заповядай! Ако си ентусиазиран да работиш в хранително-вкусовата промишленост, в която иновативността и добрите идеите са на почит – заповядай!